Offerte aanvragen

Zakelijke bijeenkomsten

landgoed de westerbouwing

Inzicht brengt uitzicht.

Grenzeloos genieten op een prachtige locatie

Centrale ligging

Ruime parkeergelegenheid

Eindeloze mogelijkheden

Technologische apparatuur

Eenvoudig bereikbaar

Adembenemend uitzicht

Zakelijke bijeenkomsten

Landgoed de Westerbouwing beschikt over twee verschillende locaties en is uitermate geschikt voor uw productpresentaties, teambuildingbijeenkomsten, vergaderingen, personeelsbijeenkomsten of netwerkborrels, kortom de mogelijkheden zijn talrijk. Op culinair gebied is alles bespreekbaar, denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide brunch, een barbecue met live cooking, een diner of walking dinner.

Rustige en bosrijke omgeving

Natuurlijke inspiratie en centrale ligging

Ook tijdens drukke vergaderingen is het fijn om even te onttrekken aan de hectiek en de stilte op te zoeken van de natuur. Dit kan zorgen voor een totaal andere mindset. Door middel van een bootcamp met een adembenemend uitzicht over de Rijn kan de teamspirit positief worden beïnvloed. Er is veel ruimte voor natuurlijke inspiratie.

Daarnaast heeft Landgoed de Westerbouwing een zeer centrale ligging in Nederland. De locaties zijn te bereiken op slechts 10 minuten rijden van de A12, A15 en A50. Desondanks ligt het landgoed in een zeer rustige en bosrijke omgeving. Voor overnachtingen zijn er diverse goede hotels in de buurt.